Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Pirater
Piraterne

HANDLING:
En nat på en ydmyg kro ikke langt fra havnen fødes to børn - tvillinger. En lille rødhåret pige og en sorthåret dreng. Kromutter har modvilligt hjulpet til ved fødslen. Børnenes far - den frygtede pirat Filip - har givet moderen et skattekort, hun river det midt over og giver hver af børnene en halvdel i en lille pung. Moderen dør og de to børn kommer i pleje i hver sin familie.

Da de to børn vokser op kender de intet til hinanden, men drevet af den samme nysgerrighed tager de afsted på hver sit skib mod Drømmeøen for at finde skatten, i håbet om at den med den anden halvdel af kortet dukker op. Således er der lagt op til stagefight, havfruesang, kannibal-dans, lystige piratviser og ballader fyldt med længsel og selvfølgelig som slutning: den helt store genforening.

Stykket indeholder 10 forskellige sange hvor action vekslet med store følelser er i centrum.


Varighed: ca 65 minutter


Logon