Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Musicals
Musicals

Siden 1991 har Tina instrueret skolebørn i skolekomedie samt dramavalgfag.

Hun startede med at skrive et maske-mime spil til klassisk musik til nogle børn fra musikskolen Laura i Århus. Forestillingen blev vist på Århus Festuges børnescene og er i årenes løb blevet spillet af mange forskellige børn.

Senere er arbejdet med børn og musik/drama blevet intensiveret og siden 2001 har det bl.a. resulteret i opsætningen af AskepopSkatteøenRonja RøverdatterFolk og Røvere i KardemommebyGreaseFrejas Bortførelse**, Oliver Twist*, På eventyr med H.C. Andersen*, Piraterne*, South Side* og Catwalk

(* manus/musik af Tina Buchholtz - Oliver Twist frit efter C. Dickens roman)
(** En musikalsk maske-mime forestilling til musik af Grieg, Carl Nielsen og Sibelius)

Ligeledes har der været adskillige små musikalske opsætninger med bl.a. nordisk mytologi og eventyr som emner. Det er blevet til forestillingerne Thors brudefærdThor og JætterneDen Sure Prinsesse,Den Forheksede SkovDen Forheksede Drage og Skovmyren Knud alle med tekst og musik af Tina.


Logon