Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Oliver Twist
Oliver Twist

En musical skrevet af Tina Buchholtz frit efter Charles Dickens' roman af samme navn. Første gang opført april 2005 af dramavalghold samt skolekor på Søndermarkskolen, Horsens.

Musicalen kan opføres til akkompagnement af blot klaver, men der kan uden problemer bruges fuld rytmegruppe (klaver, bas, keyb, tr., guit)

Varighed: ca 55 min.

Musicalen indeholder 10 forskellige sange. Musikken spænder vidt fra de stille - gribende ballader og duetter over råbekor til store optrin med musikalske rødder i latin, blues, march og gospel.

Noderne foreligger som melodi med becifring samt korstemmer. Cd med musikken undervejs - kan evt. bruges som playback.

Materialet kan lejes gennem Tina Buchholtz.
Leje: kr 500,-
Forfatterafgift pr. opførelse kr 500,-
Køb af cd: kr 155,-

HANDLING:
Vi befinder os i en landsby lige udenfor London cirka 1850. England havde "workhouses" hvor fattige arbejdede for en ussel kost og logi. I et sådant hus fødes en nat en lille dreng - Oliver Twist. Efter at være sat i lære hos bedemanden stikker han af til London, hvor han falder i klørerne på lommetyvenes leder Fagin. Oliver skal lokkes i fedtefadet, så en hvis hr. Monk kan få en arv, som han ellers skulle dele med Oliver. Det viser sig at Oliver er af fin herkomst. Oliver bliver fanget som lommetyv men havner hos en rigmand. En dag fanges han dog tilbage af Fagins håndlangere og tvinges til at begå et indbrud. Igen reddes Oliver og er denne gang intetanende havnet hos sin egen moster. Monk vil dog stadig drengen til livs for at få fat i sin arv, men med hjælp fra Nancy - en gadetøs - bliver han reddet en sidste gang.

SANGLISTE:


Logon