Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Photo
Heksen Esmaralda - en trilogi

Der er tre bøger om Heksen Esmaralda.

Heksen Esmaralda. Den første bog handler om at turde være sig selv og om at få venner. Esmaralda bliver mobbet, fordi hun er anderledes end de andre hekse. Og derfor kan hun ikke få opfyldt sit brændende ønske om en flyvende kost. Men så møder hun hattehunden Fez og dragen Sikenfred. Og de bliver venner trods deres forskelligheder, og så er intet mere det samme.

Esmaralda og polarheksen Tusnelda. Den anden handler om at turde give sig selv helt og fuldt til en ven med risiko for at miste. Esmaralda skal på sin første flyvetur. Hun har ikke helt styr på det og lander på Svalbard. Her møder hun polarheksen Tusnelda. De bliver venner og overvinder sammen de grå fjeldhekses forbandelse.

Esmaralda og heksene fra Titicaca. Den tredie bog handler om at indgå i et fællessakb og om at ville dele det, man kan ved med andre. Også selvom man ikke kender dem personligt. Esmaralda tager til Bolivia for at hjælpe tiwanakuheksen Canela. Den vigtige livseleksir skal brygges men ikke alle vil bidrage. Esmaralda får brug for al sin livsglæde og msine musikalske færdigheder. Heldigvis får hun hjælp fra en uventet knat.

Til alle bøgerne hører en CD med alle sangene indspillet både med og uden vokal.

Man kan sagtens læse bøgerne uafhængigt af hinanden. Flere af sangene er skrevet, så de fungerer selvstændigt og ikke udelukkende som en del af Esmaraldas univers.

Læs mere om bøgerne her: www.esmaralda.dk


Logon