Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Photo
Frejas Bortførelse

Sjov med guder og jætter 1

 ... indeholder et lille stykke fortælleteater/kordramatikPasser til 0.-3. klasse – også arrangeret for børnekor.

I denne udgivelse har Tina Buchholtz formet historien som musisk fortælle- og syngeteater/kordramatik med nykomponerede sange og bevægelse/danseteater til klassisk musik af Grieg fra Peer Gynt suiten.

Frejas bortførelse er en historie, der måske kunne have fundet sted blandt guder og jætter. Freja bortføres af jætten Trym. Valkyrierne tager af sted til Udgård for at finde hende. I Udgård opstår der en kamp mellem valkyrier og jætter. Til sidst får valkyrierne hjælp af Thor og hans hammer Mjølner, og Freja kan vende tilbage til Asgård.

Sangene repræsenterer forskellige genrer med udgangspunkt i en skandinavisk sangtradition med afstikkere til pop, rap og blues. Til sangene er der lavet små lette korarrangementer, der gør det muligt også at inddrage skolekoret.

Den tilhørende cd indeholder alle sangene – også i instrumentalversioner samt de klassiske musikstykker. Cd’en kan således anvendes både som et pædagogisk redskab og som playback i timerne samt til en evt. fremførelse eller bare til at lytte til.

Bog/cd kan købes hos forlaget Dansk Sang eller Tina Buchholtz


Logon