Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Photo
Sanselig musik fortælling

Heksen Esmaralda er en også en musikdramatisk forestilling, hvor alle sanser tages i brug. Den handler om at turde være den, man er - og om betydningen af rigtige venner.

Forestillingen er en blanding af fortælling, lyde, dufte, sange og skøre benspjæt. Børne og deres voksne drages ind i det eventyrlige univers. Der kommer sved på panden og smil på læben. I en kærlig og tryg atmosfære møder børn og voksne uhyggen, det dejlige, det ulækre og ikke mindst det nære musiske fællesskab.

Heksen Esmaralda er blevet sat op adskillige gange i forskellige sammenhænge - med stor jubel fra børn og ikke mindst voksne, som kan nikke genkendende til Esmaraldas bestræbelser på at være som de andre og gøre dem tilfredse, indtil det går op for hende, at hun faktisk er god nok, som hun nu engang er!

Læs mere på Heksens egne hjemmeside - www.esmaralda.dk hvor du bl.a. kan høre al musikken til forestillingen.

HUSK at Heksen Esmaralda også findes som bog/cd, der kan købes i Webshop eller på forlaget Dansk Sang


Logon