Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Tina Buchholtz
Stemmen

"Stemmen er et fantastisk instrument - den kan så meget. Jeg bliver helt høj af at høre mulighederne og prøve dem"
- Tina Buchholtz

Tina er kendt for at tage udfordringer op - store som små. I a capella gruppen 4TUNES var hun ofte den der leverede de mange "tegnefilmslyde" samt besynderlige lyde, som spolelyden fra en kasettebåndoptager, en bil alarm, S-togs lyde og høje squeaks fra zebrafinker, pludrende kalkuner og ikke at forglemme små mus i Askepot.

Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Hun synger lige gerne sange fra musicals som My Fair Lady, Chess, Evita m.fl. over svenske viser af Evert Taube til jazz, swing, latin og pop.

Tina har, som et resultat af sin musikalske nysgerrighed, sunget i mange forskellige sammenhænge:


Logon