Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Photo
Lokes væddemål

Sjov med guder og jætter 2 ...

... indeholder et lille stykke fortælleteater/kordramatik. Passer til 0.-3. klasse – også arrangeret for børnekor.

I denne udgivelse har Tina Buchholtz formet historien som musisk fortælle- og syngeteater/kordramatik med nykomponerede sange og bevægelse/danseteater til klassisk musik af Mussorgsky.

Lokes væddemål lægger sig tæt op ad den overleverede mytologi om Lokes besøg hos dværgene Brokk og Sindre. Loke har pralet med nogle gaver til guderne og påstår, at ingen kan lave bedre gaver end disse. Dværgene indgår et væddemål med ham. Det er en historie med syngende guder og vikinger, dansende flammer og et vildt væddemål. Det er historien, hvor Thor får sin hammer Mjølner, og Loke som sædvanlig slipper fri.

Sangene repræsenterer forskellige genrer med udgangspunkt i en skandinavisk sangtradition med afstikkere til pop, rap og blues. Til sangene er der lavet små lette korarrangementer, der gør det muligt også at inddrage skolekoret.

Den tilhørende cd indeholder alle sangene – også i instrumentalversioner samt de klassiske musikstykker. Cd’en kan således anvendes både som et pædagogisk redskab og som playback i timerne samt til en evt. fremførelse eller bare til at lytte til.

Bog/cd kan købes hos forlaget Dansk Sang eller Tina Buchholtz


Logon