Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Ledelse der Swinger
Musikalsk Teambuilding

Et teambuildingsoplevelse for virksomheder, institutioner m.fl.

Med udgangspunkt i livsglæde, energi, humor og ved hjælp af musikkens metaforer illustreres teamets - afdelingens - virksomhedens daglige udfordringer. Hvad skal der til, for at vi i fællesskab kan løse en opgave ... med højeste kvalitet ... til tiden ...

Hvornår skal vi have fokus på

I løbet af sessionen sættes fokus, koncentration og nærvær på dagsordenen og både latter- mave- og benmuskler blievr rørt.

Tina Buchholtz, som erfaren kapelmester, sanger og entertainer, fører holdet sikkert frem til målet, som er at afholde en "koncert" med flerstemmig sang, noget de færreste troede muligt.

"For næsten 10 år siden besluttede vi at indlægge et par timers korsang ind i vores ledertræning. Selvom vi mener at have et anderledes og meget dynamisk ledertræningskoncept, giver de to timers korsang et fantastisk ekstra kick og en god energi i gruppen. Den helt anderledes måde at øve ledelse og performe personligt på, kan vi anbefale alle at prøve.
Rigtigt mange voksne mennesker har fejlagtigt gået med den overbevisning, at de ikke kan synge. Når de så gør det, og gør det sammen med andre, løsnes de snærende bånd helt naturligt. Samtidig trænes lederstile på en anderledes måde." 

Karl Barslev, direktør (KB-Consult)

Praktiske oplysninger:
Varighed: fra 45 minutter til 2 timer samt længere forløb over f.eks 5-8 uger
Antal deltagere: fra 8 til 1200 personer
Honorar: efter nærmere aftale.

Læs mere på: www.ledelse-der-swinger.dk 


Logon