Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Heksen Esmaralda
Heksen Esmaralda

Heksen Esmaralda er en også en musikdramatisk forestilling - en børnemusical skrevet af Tina Buchholtz. Den handler om at turde være den, man er - og om betydningen af rigtige venner.

Forestillingen er blevet sat op adskillige gange i forskellige sammenhænge - til stor jubel fra børn og ikke mindst voksne, som kan nikke genkendende til Heksens bestræbelser på at gøre alle tilfreds på andres præmisser, indtil det gør op for hende, at hun faktisk er god nok som hun nu engang er!

Læs mere på Heksens egne hjemmeside -www.esmaralda.dk hvor du bl.a. kan høre al musikken til forestillingen. Nogle uddrag af musikken findes også her på siten.


Logon