Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


South Side
South Side

Uropførelsen april 2006 på Søndermarkskolen, Horsens af Dramavalghold samt skolens kor.

Musicalen indeholder 10 forskellige sange/musikstykker der spænder fra store ballader over rap og stomp til rock og swing.

HANDLING:
Historien er et ægte Romeo og Julie drama og musicalen er inspireret af Bernsteins og Stephen Sondheims West Side Story. Her er plads til humor, glæde, sorg og store følelser.

Vi befinder os i en mellem stor by i Danmark. I den sydlige del af byen er et boligkvarter opdelt i to skarpt adskilte grupper: ULVENE og ØRNENE. Der er en konstant strid omkring territorium - hvem må gå hvor og med hvem, for man blander sig selvfølgelig ikke med hinanden. Man skændes ofte om retten til at besøge kvarterets grillbar ø, som er samlingsstedet for de unge, og i gården bag grillen bliver der udkæmpet større eller mindre kampe om magten.

Skæbnen vil at to unge - Anne og Aiko fra hver sin gruppe - forelsker sig. De synger sangen Det sidste skridt, hvor de ville ønske at det var let at række hånden ud og glemme alle forskelle. Det får kampen til at blusse yderligere op, og der opstår interne stridigheder i begge lejre.Annes bror Mathias er leder af Ulvene. Han og Aikos bror Karno - lederen af ørnene kommer i nærkamp. Karno trækker en knuv og Aino vil redde Mathias men kommer til at skubbe ham for hårdt så han falder og slår hovedet på et stillads. han dør på vej til hospitalet.

Lærke - veninde til Anne - vil hjælpe de forelskede men føler sig tilsidesat og bilder Aiko ind at Anne vil flytte, men at hun vil se ham en sidste gang. Aino styrter hen til Grillbaren, men det er to fra Ulvene der venter. Louise - Mathias' kæreste - vil slå ham ihjel men Laurits - Mathias' bedste ven - stopper hende i sidste øjeblik. Aino bliver kun såret. De mødes alle fra begge bander i chok og sorg til begravelsen af Mathias. "Var det nødvendigt - var det det værd?" synger Anne og alle stemmer i mens kisten bæres ud, båret af både Ulve og ørne.


Logon