Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

En heks fylder år!

Esmaralda fylder snart 10 år. At have et alias som Heksen Esmaralda er noget af det dejligste jeg kan forestille mig. Hun har udviklet sig og mig gennem de snart 10 år vi har været sammen om at underholde, synge for og med børn og deres voksne. Esmaralda er kærlig og opfindsom. Hun søger hele tiden venskabet og de løsninger der ligger netop der. Men hun er selvfølgelig også en heks, der som alle andre hekse er lidt selvoptaget. Men hun kunne aldrig - aldrig finde på at drille nogen for blot at gøre dem kede af det. Når hun driller de andre hekse er det egentligt kærligt ment og et forsøg på om ikke at blive venner så i hvert fald at finde en gensidig respekt for hinanden. Og her er musikken unik. Den bygger bro. Giver plads til forskellighed. Giver plads til glæde, sorg, eftertænksomhed, og den giver os en masse energi til fællesskabet.
Heksen Esmaralda fylder snart 10 år. Til efteråret er det 10 år siden at den første bog i trilogien om Esmaralda udkom. Esmaralda tager forskud på sin fødselsdags turné ved nogle koncerter i DR-koncerthuset allerede den 29. maj og igen den 18. juni. Så har omkring 2200 børn været sammen med heksen og forhåbentligt følt sig som en del af et stort musikalsk fællesskab. Jeg glæder mig.

Skønne tegningerDet er så skønt at få tegninger af børn.For på den måde kan de trods eventuelle sproglige mangler udtrykke sig personligt. Når jeg kommer rundt med min musik er det ofte at der er nogle af børnene der kvitterer ved at forære mig en tegning. det gør mig rigtig glad.

Nu nærmer Alletiders Børnekor 2010 med Heksen Esmaralda sig, hvor jeg kommer rundt i alle kommuner i region Midtjylland. 1200 børn skal jeg møde og jeg vil glæde mig til at der falder et par tegninger af.
Jeg lægger alle disse skønne tegninger på www.esmaralda.dk, så hvis du vil se nogle af dem er du velkommen til at kigge forbi. Her kan du også kigge i kalenderen, måske kommer Heksen Esmaralda i nærheden af jer... Hun elsker at synge og danse med både børn og voksne.
Se tidligere...