Tina Buchholtz

Sanger, komponist, forfatter, underviser

Aktiviteter


Tina går ikke af vejen for den ene dag at synge med børn i skoler og institutioner for den næste dag at stå på Store Scene i Musikhuset, Aarhus. Udover, i mange år at være underviser på universitetet, musikkonservatorierne i Århus, Aalborg og Odense, har hun været idégrundlægger, medvirkende, og stået i spidsen for adskillige musikalske projekter. Læs om nogle af Tina's aktuelle aktiviteter.


Photo
Blueser og Ballader

Den 26. oktober 2005 blev der holdt stiftende generalforsamling for Blueser og Ballader et rytmisk sangkor i Lystrup. Danske Bank og Lions Club Lystrup var sponsorer. Herudover har Lystrup Musikforening og Elsted-Lystrup Beboerhus været en god støtte for Blueser og Ballader

Den 6. december 2006 gav koret sin første offentlige koncert. Koncerten blev afholdt i Hjortshøj Kirke i samarbejde med Hjortshøj Rytmiske Kor. Her sang korene for fulde huse; hver for sig og sammen - rytmiske udgaver af kendte julesange og andre sange.

Siden efteråret 2010 har Tina Buchholtz været korets dirigent. Det er vigtigt for Tina at korets koncerter udtrykker seriøsitet og livsglæde. At der er musikalske udfordringer til både korister og publikum.

Således præsenterer det veloplagte kor sange, der musikalsk spænder fra jazz over pop til danske evergreens - fra stille ballader over kraftfulde satser til fortællende viser. Flere af korets sange skrevet eller arrangeret specielt til Blueser og Ballader af netop Tina Buchholtz.

Det musikalske samvær er en central del af Blueser og Ballader, og derfor har fællessang også en fremtrædende placering i koncertprogrammerne, så i en god, tryg og humoristisk atmosfære bliver der altid lejlighed for publikum til at synge med på nogle af de dejlige sange.


Logon